Qui som - Ilercavònia
                   

 


Associació Ilercavònia – Centre Cultural i Turístic

 

La principal finalitat de l'Associació ILERCAVÒNIA és preservar, fomentar i posar en valor el llegat patrimonial dels recursos culturals de l'espai històric conegut com Ilercavonia que s'estén des del sud de la província de Tarragona, el nord de la província de Castelló i l'orient de la província de Terol, sense excloure el territori de la denominada “Antiga Corona d'Aragó” i uns altres que puguin ser d'interès.

 

Altres finalitats són la realització, la promoció, la internacionalització i la divulgació d'activitats culturals, literàries, artístiques, turístiques, mediambientals realitzades per l'associació ILERCAVÒNIA de manera directa o en col·laboració amb altres entitats.

 

Fomentar i/o participar en projectes culturals promoguts per entitats en els quals l'Associació ILERCAVÒNIA pot participar i formi part de les seves finalitats i activitats d'actuació.

 

Creació d'un catàleg propi amb publicacions locals, revistes, llibres, estudis científics, treballs de recerca i un fons documental de fotografies, articles, vídeos, etc., a fi i efecte de tenir recopilats tots els estudis i documentació possible per a facilitar la labor de consulta i divulgació de l'entorn natural de l'Associació ILERCAVÒNIA.

 

Participar i/o fomentar l'assistència en mostres, exposicions, fires, conferències, rutes turístic-culturals, certàmens literaris i poètics, obres teatrals, concerts, i altres esdeveniments que siguin d'interès, sempre d'acord en les finalitats de l'Associació ILERCAVÒNIA i del seu àmbit d'influència.

 

Organització de qualsevol mena d'esdeveniments relacionats en les finalitats de l'Associació ILERCAVÒNIA i fer costat a qualsevol mena d'activitat que sigui de l'interès de l'Associació i que estigui dins de les finalitats d'aquesta.

 Subscriure's al butlletí

http://www.caminserret.com/boletin


Saber més

http://www.caminserret.com/qui-som/ilercavonia

 


© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com