Qui som - Camins Serret
                   

Octavi Serret;He pres una decisió...


Amb ’Camins Serret’ inicio una nova aventura empresarial en la qual vull dedicar-me de ple a la gestió cultural i turística en general.

 

Amb aquesta nova marca registrada faig un pas endavant en la meua vida professional en el qual vull marcar-me un nou rumb en el qual qualsevol cosa és possible...

 

Sóc el propietari de l'antiga libreria Serret i ara poso en marxa un projecte cultural anomenat ILERCAVÒNIA, amb el que vull preservar, fomentar i posar en valor el llegat patrimonial dels recursos culturals de l'espai històric conegut com Ilercavonia que s'estén des del sud de la província de Tarragona, el nord de la província de Castelló i l'orient de la província de Terol, sense excloure el territori de la denominada “Antiga Corona d'Aragó”. 

 

Amb més de 30 anys de llibreter i més de vint anys venent i recomanant llibres a través internet, vull tornar als meus orígens per recuperar les arrels històriques de l'Antiga Corona d'Aragó per mitjà de les publicacions existents, amb la Creació d'un catàleg propi amb publicacions locals, revistes, llibres, estudis científics, treballs de recerca i un fons documental de fotografies, articles, vídeos, etc., i així aconseguir recopilar tots els estudis i documentació possible per a facilitar la labor de consulta i divulgació de l'entorn natural de l'Associació ILERCAVÒNIA.  

 

Al 2009, vaig ser guardonat amb el Premi Nacional a la "Projecció Social de la Llengua Catalana". Des de el 2014 formo part de la "Xarxa de Llibreries Acreditades" de la Generalitat. El mateix any, vaig rebre el premi "Mussol" de l'Associació Aragonesa d'Amics del Llibre i un reconeixement de l'Associació d'Empresaris del Matarranya. Al 2017 se'm va concedir la "Creu de Sant Jordi" per l'esforç constant per a preservar i difondre els valors de la cultura i la llengua catalana arreu.

Us anime a seguir-me en twitter  @serret_octavio o en fb @octaviserret o en instagram @octavio_serret


 

Saber més

 

http://www.caminserret.com/qui-som/ilercavonia

 

https://www.facebook.com/octaviserret

 © Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com