Afiliat al Club Serret i aconsegueix rebre MES literatura X MEINS diners !!!
                   


 

Fidelitzem lectors amb el Club CLS (Club de Lectura Serret)
 

Amb el Club de Lectura Serret http://www.serretllibres.com/club, aconseguim fidelizar lectors amb el qual ens permetrà saber de les vostres inquietuds i necessitats per acabar preparant trobades temàtiques totalment personalitzats amb els autors-clients-lectors. Amb això guanyem identitat i força per aconseguir afermar el CLUB i obtenir bons resultats que és del que realment es tracta.

A continuació us presento la forma més operativa i al mateix temps beneficiosa per aconseguir més de la bona literatura -o assaig- per menys diners:

 

AFILIAT AL CLUB SERRET I ACONSEGUEIX REBRE MES LITERATURA X MEINS DINERS

 


F.- L'operativa per afiliar-se és simple: un email, msm o whatsApp al telèfon 628 085 473 o al mail serretllibres@gmail.com o a la mateixa www.serretllibres.com indicant la modalitat de subscripció escollida de les tres que us plantejo a continunación, DNI per donar-se d'alta com a soci i número de compte on domiciliar els pagaments mensuals.


A-SOCI BÀSIC: 20 euros al mes tos fem un 10% i podeu sel·leccionar dos llibres de butxaca o un de la selecció que cada dia recomanarà el CLUB en el Serret Blog http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat


Alguns d'aquests llibres aniran acompanyats d'una ressenya crítica i tots ells d'una presentació.


B-SOCI MITJÀ: 29 euros al mes amb un 12% de descompte, que li donaran dret a l'elecció de dos llibres de la selecció que recomanarà el CLUB a la pàgina

http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat


C-SOCI PREFERENT: 49 euros al mes en un 15% de descompte, podrà escollir quatre títols de la selecció.


D.-MODALITAT PERMANENT: Per als socis compulsius i que decideixin gastar mes del que la seva tarifa els permet. Per tant amb la tarifa triada podeu decidir aplicar el ser permanents i aprofitar-vos del 15% dte. en totes les vostres compres puntuals a partir de 50 euros.E -En l'enviament mensual dels llibres que serà gratuït en totes les modalitats. Al moment que rebo el vostre mail o wasthapp, en totes les vostres dades, us dono d'alta en la tarifa que heu triat i ja podreu començar a triar els llibres que anem seleccionant en català al serretbloc http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat o a la categoria “agarrant la(es) ploma(es)...” on Jos Dri Nir mos fa les seues critiques i recomanacions que val la pena tindre en compte.


També us recomanem llibres en castellà al serretbloc http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/recomendados-club-serret on tindrem en compte les critiques que fa Alberto Díaz Rueda de la qual podeu seleccionar grans obres literàries http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/critica-libre com també podeu anar a triar directament al serretllibres a la categoria de tots els llibres que teniu en català i actualitzat al dia http://www.serretllibres.com/cataleg/idioma/catala com en castellà http://www.serretllibres.com/cataleg/idioma/castella ;))

Al moment que m'envieu la reserva que heu fet dels llibres, us ho preparo per enviar-vos a casa o recollir-los en la llibreria, d'acord??


Espero que us agrade la proposta ;))Octavi Serret - llibreria Serret

http://www.serretllibres.com/© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com