Fes-te Soci del Club Serret !!!
                   

Club de Lectura CLS (Club Serret)
serretllibres.com/club

 

Benvolgut amic/a, corren temps difícils per a tots. Algú va dir que "en època de crisi és millor no fer mudança". Però al nostre país el primer canvi que s'accepta gairebé sense rechistar és la disminució de suport i l'estalvi en tot el que soni a cultura. No només es grava impositivament l'ús i cultiu de la cultura, ja siguin llibres, teatre, cinema, art i altre, sinó que s'estalvia en subvencions, es limiten els actes i es proclama en escoles i facultats que només s'ha d'estudiar el que té una utilitat operativa primordial, para quina la filosofia, o la història de l'art o la literatura? Així cada vegada estem més mancats de principis morals, educació per a la convivència, respecte a les idees...justament el que trobem en els llibres i assajos que des de Gutemberg han estat el sustento de la cultura i la democràcia que iguala en drets i obligacions.

 

Com un dany col·lateral d'aquesta situació de desorientació general, les llibreries han anat caient a les grans ciutats, Madrid, Barcelona, Zaragoza, tancant les seves venerables portes, venent a l'engròs els seus fons. Què ha ocorregut? Hi ha qui pregona que la Galàxia Gutemberg ha arribat a la seva fín. Que els i-books ja compleixen la seva funció. Però això no és cert. La cultura digital pot conviure sense problemes amb els llibres. Sempre hi haurà els qui defensaran aferrissadament l'existència dels llibres...i les llibreries. Va ocórrer alguna cosa semblat amb l'aparició de la fotografia i els quadres i pintures. Han desaparegut els artistes pintors, substituïts pels artistes de la fotografia?

 

I aquí anem. La Llibreria Serret precisa del nostre suport. No és una excepció, desgraciadament, en aquests moments en els quals les despeses en cultura sofreixen una amputació a causa de l'errònia idea que no són essencials (hipòcrita raonament que eludeix el fet que "l'essencial" ho decideix el Govern de torn més que la persona en si) i que per tant comprar llibres és tirar els diners. No analitzarem la porqueria argumental que recolza l'anterior. Anem al nus de la qüestió: CAL SALVAR LA LLIBRERIA SERRET.

 

Com? En quina mesura, amic o amiga de Octavi Serret, pot evitar que una Llibreria que s'ha convertit en un focus de cultura comarcal, en un punt de referència entre entesos de tot el país, no només d'Aragó i Catalunya, amb una web consultada per milers d'usuaris, tanqui les seves prestatgeries llibreteres per tornar als seus inicis com a papereria, deixant de donar servei a centenars de persones que la consideren com un lloc de trobada amb els seus autors predilectes, una font d'informació literària i un aparador de novetats del món del llibre?

 

Doncs molt fàcil, amics. COMPRANT LLIBRES!!!

 

I per a això la forma més operativa i al temps beneficiosa (per al lector i per al llibreter) és aconseguir que ens donin més literatura -o assaig- per menys diners. Perquè això sigui possible hem de ser molts i constants. Anem a formar part del Club de Lectura CLS http://www.serretllibres.com/club De què es tracta?

 

En breu:

 

-Els clients i amics de la Llibreria Serret (autors, lectors, ensenyants, curiosos, defensors dels llibres) podran fer-se SOCIS en tres modalitats:

 


A-SOCI BÀSIC: 20 euros al mes (10%) que li donaran dret a l'elecció de dos llibres de butxaca o un de la selecció que anirem recomanan al CLUB al Serret Blog en català  http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat com castellà http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls

 


B-SOCI MITJÀ: 29 euros al mes (12%) que li donaran dret a l'elecció de dos llibres de la selecció que recomanarà el CLUB a la pàgina en català  http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat com castellà http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-clsC-SOCI PREFERENT: 49 euros al mes.(15%) Podrà escollir quatre títols de la selecció tan a la categoria en català  http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat com castellà http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls

 

 

D.-En l'enviament mensual dels llibres que serà gratuït en totes les modalitats.

 

Al moment que rebo l'el vostre mail o wasthapp, en totes les vostres dades, us dono d'alta en la tarifa que heu triat i ja podreu començar a triar els llibres que anem seleccionant al serretbloc http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/club-de-lectura-cls.cat com també val la pena a tenir en compte les critiques que fa Alberto Díaz Rueda de la qual podeu seleccionar grans obres literàries http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/categoria/critica-libre com també podeu anar a triar directament al serretllibres.com  per triar tots llibres que teniu en català http://www.serretllibres.com/cataleg/idioma/catala com castellà http://www.serretllibres.com/cataleg/idioma/castella i els recomanats que actualitzem al dia al http://www.serretllibres.com/cataleg/recomanats-socis-club

Al moment que envieu la reserva dels llibres, us ho preparem per enviar-vos a casa ‘GRATIS DE PORTS’ o recollir-los a la llibreria,

 

E.- Tots els socis rebran informació puntual dels actes que Llibreria Serret organitza a Vall-de-roures, Terres de l’Ebre, la Franja, Ja sigui presentació d'autors i signatura d'exemplars, lectura de llibres pels seus autors, debat de lectures o una trobada anual de socis  Vall-de-roures, per conèixer i compartir els encants paisajistics, gastronòmics i artístics de la Comarca del Matarranya.

 

F.- L'operativa per afiliar-se és simple: un email, msm o whatsApp al telèfon 628 085 473 o al mail serretllibres@gmail.com indicant la modalitat de subscripció escollida, DNI per donar-se d'alta com a soci i número de compte on domiciliar els pagaments poden ser mensuals o trimestrals, segons gust del consumidor, la forma més operativa i al temps beneficiosa (per al lector-client i per al llibreter) per aconseguir donar més literatura -o assaig- per menys diners. Donar MES X MEINS!! Es la màxima que sempre a caracteritzat a Llibreria Serret.


 

Això és tot amics. Salvem la Llibreria Serret !!!

 

Vall-de-roures, 31 gener de 2016

 

SIGNAT

Alberto Díaz Rueda

Periodista i crític literari.

 


© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com