Matarranya / Franja / Ebre / Maestrat

El Matarranya. Crònica de viatge

"El Matarranya. Crònica de viatge" és un recorregut de l'historiador Joaquim Montclús per les vint-i-nou poblacions de la comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent. L'autor tant s'interesa per l'evolució recent de cada poble com pels aspectes històricament més allunyats, però que expliquen moltes coses del present. Així, doncs, la història, la política, la cult   
ura, la gastronomia, l'etimologia o l'arquitectura es barregen en una prosa fluida que aocmpanya al lectorper aquesta comarca tan singular. La gran diferència de les altres aproximacions que s'han fet al Matarranya és que l'autor n'es fill, i en dona una visió més autèntica i comprensiva, adquirida des de la infantesa. 
 
Autor: Joaquim Montclús i Esteban (Calaceit, el Matarranya,1957) és historiador i escriptor. Nascut al Matarranya, viu a Barcelona, on col·labora en diversos mitjans, com El Periódico o el diari Ara. Preocupat per la preservació cultural de la seva comarca, ha publicat La Franja de Ponent avui (1983) i La catalanitat de la Franja de Ponent (1999). 

19.5 €Consulta existències.Informació addicional
Autor Autors del Matarranya literari
Autor Joaquim Montclús
Editorial Galerada
ISBN 978-84-96786-47-9
Any edició 2013


També et poden interessar…

© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com