Novel·la

El joc de Sade

LA GRAN NOVEL·LA ERÒTICA DE BARCELONA

Submergeix-te en una fantasia desbocada on el sexe, el misteri, la infidelitat, la banalitat, l’amor, la traïció i les ànsies d’una segona oportunitat assoten les vides d’uns personatges que es veuran atrapats en un joc voluptuós i malèvol ideat per una ment tant sensual i apassionada com delirant.

Jericó, un empresari en procés d’arruïnar-se i amb un matrimoni esfondrant-se, li demana al cambrer del pub que sovinteja per les tardes la direcció d’un local amb un ambient diferent, a la recerca d’emocions que l’ajudin a oblidar el seu drama vital. El cambrer li proporciona una targeta amb un nom, “Donatien”, un telèfon mòbil i una contrasenya: “Els infortunis de la virtut”. L’empresari contacta i acudeix a la direcció que figura a la targeta i que resulta ser un local clandestí de la Ciutat Vella de Barcelona. Des d’aquella mateixa nit es veurà immers en un joc sàdic, en una orgia instituïda com a un culte subterrani en què les pràctiques amatòries extremes pretenen perpetuar l’esperit llibertí del Marquès de Sade.  

Jericó descobrirà durant el joc que, des de que va començar la seva idíl·lica relació amb la riquesa i el poder, ha estat víctima d’una sèrie de manipulacions que l’han lligat a un passat del que intentarà ara alliberar-se’n, despullant-se davant sí mateix i del seu destí.

 

Miquel Esteve Valldepérez (Móra la Nova, 1969) és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials, en l’especialitat de matemàtica financera i actuarial. Compagina l’escriptura amb la gerència d’una empresa familiar agrícola i oleícola. Actualment estudia Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya. Col·laborador habitual de programes radiofònics sobre llibres. La seva passió és la literatura i escriure.

Ha publicat les novel·les Heydrich i les agents del saló Kitty(XXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, Cossetània Edicions, 2008),El Baphomet i la taula esmaragda (XX Premi de Narrativa Vila d’Ascó, Cossetània Edicions, 2009) i Llinatge (Cossetània Edicions, 2010). La seva darrera novel·la, El joc de Sade, està prevista pel gener de 2013.

 

 

19 €Consulta existències.Informació addicional
Autor Autors del Matarranya literari
Autor Miquel Esteve i Valldepérez
Editorial B (Ediciones B)
ISBN 978-84-666-5226-1
Any edició 2013


També et poden interessar…

© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com