Matarranya / Franja / Ebre / Maestrat

J&J Del Montsant als Andes

Quan vam decidir imitar el Pepe Carvalho i obrir un despatx a la plaça de la Quartera, no sabiem si seria més fàcil pagar el lloguer amb la nostra feina de detectius o amb la crònica publicada dels nostres casos.
Ara tenim clar que amb això que diuen de la crisi (o és caos?) hi ha més delictes a investigar però hi ha menys quartos per pagar-nos. O sigui, que no estem en recessió però mantenim un creixement zero (creixement vegetatiu, se'n diu d'això?)
La publicació dels nostres casos, en canvi, és com la caiguda de la borsa. Com el crack del 29 o l'actual (cata)crack.
El Fede Cortés, el nostre antic editor, ha decidir passar a ser el nostre padrí. I s'ha quedat més tranquil que un enciam ("encisam", com diria el Francesc Mompó o el Francesc Arnau). D'això se'n deu dir, segurament, creixement vegetal.
Quant a la seva antiga condició d'editor, l'ha traspassat (l'ha encolomat) aMarch Editor. I aquí ha vingut aquest perllongat periode de silenci que ha deixat els nostres seguidors totalment abandonats, orfes, desesperats i  a punt de caure en una crisi d'ansietat (coneguda popularment com atac de nervis).
Il.lusionats per la possibilitat de publicar en una editorial com Déu mana vam començar a dissenyar una portada adient a la qualitat dels relats que haviem recollit. Com podeu veure aquí, hem tingut temps de provar totes les variacions possibles.
Per a qui no estigui situat, la serra del fons és el Montsant, imponent. El personatge (un típic detectiu amb barret i gavardina que no s'assembla gens a nosaltres. On va a parar!) té entre les mans la imatge d'una altra muntanya. És tracta del legendari Machu-Pichu, a la serra dels Andes. 
El llibre és titularà doncs, "Del Montsant als Andes". No falla. Entre muntanyes va la cosa.

Però al final hem hagut de posar-nos les piles perquè o l'editor no ens trobava a naltros o naltros no trobavem l'editor. Era un desencontre descomunal que en enfonsava cada vegada en un oblit més profund.
Ara, finalment, les muntanyes s'ajunten, o potser és que el Marco troba a sa mare?

 J&J, detectius
("próximamente en todas la librerias")

9.95 €Consulta existències.Informació addicional
Autor Fede Cortés
Editorial March Editor
ISBN 9788496638822
Any edició 2012


També et poden interessar…

© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com