Mapes, turisme, guies de natura

Guia d'Arnes

La Guiad’Arnes, editada per la Diputació de Tarragona (2011) dins la col·lecció Els llibres de la Medusa, és un volum que recull i aplega tots els fets i característiques més ressenyables de la nostra vila de la Terra Alta. A través de set capítols (Aspectes geogràfics; Notícies històriques; El nucli urbà; El terme d’Arnes; Societat i cultura; Festes, costums i tradicions; Proposta de rutes pel terme), la Guia d’Arnes ens ofereix una perspectiva completa i profunda dels principals aspectes que configuren el poble i societat que coneixem avui.
 
El riquíssim patrimoni natural i arquitectònic d’Arnes, les condicions del medi natural, l’evolució del nucli urbà i el terme municipal, la història, la cultura i societat o la gastronomia són alguns dels aspectes a estudi que ens permeten conèixer i estimar millor la nostra vila, i donar-la a conèixer als visitants amb totes les seves possibilitats. L’obra inclou més de cent fotografies i imatges que ens permeten recórrer el present i el passat més recent. 
 
La Guiad’Arnes, no cal dir-ho, és resultat del coneixement i experiència de totes les generacions que ens han precedit, així com el fruit saborós dels amics i amigues que hi han col·laborat de qualsevol manera. Espero que sigui també una eina profitosa per al futur, alhora que una peça d’utilitat en la tasca de completar el mapa bibliogràfic de les Terres de l’Ebre.
 
 
Àngel Solé Borrull

20 €Consulta existències.Informació addicional
Autor Àngel solé
Editorial Diputació de Tarragona
ISBN 9788415264002
Any edició 2012


També et poden interessar…

© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com