Matarranya / Franja / Ebre / Maestrat

DESIDERI LOMBARTE / OBRA POETICA COMPLETA

L’Instituto de Estudios Turolenses acaba de publicar l’Obra Poètica Completa d’en Desideri Lombarte. Aquest volum inaugura la “Biblioteca turolense”, dedicada a obra completa d’autors de la província de Terol.

El llibre conté un pròleg escrit per Hèctor Moret i Artur Quintana, on es repassa la trajectòria vital i literària de l’escriptor pena-rogí. També s’hi recull una bibliografia dividida en les seccions «Primeres edicions dels llibres de poesia de Desideri Lombarte», «Antologies de la poesia de Desideri Lombarte» i «Bibliografia sobre Desideri Lombarte i Arrufat». Una breu nota editorial explica les característiques de l’obra i el procés de recopilació i revisió. Tot seguit comencen els poemes, ordenats pels reculls i llur data de publicació. En total són 726 pàgines que contenen la totalitat del món poètic lombartià publicat. Al colofó s’esmenta que el llibre s’acabà d’estampar el 28 d’abril de 2021, Diada de Sant Afrodisi de Besièrs. l’Edició ha estat a cura d’Hèctor Moret, Artur Quintana i Carles Terès.

La col·lecció s’ha fet amb un disseny acurat i acabats de qualitat: tapa dura, cinta de lectura i cantells pintats del color del volum. Cada autor tindrà el seu propi color.
https://tempsdefranja.org/cultura/obra-poetica-completa-de-desideri-lombarte/

30 €Consulta existències.Informació addicional
Autor Desideri Lombarte
Autor Desideri Lombarte
Editorial IET
ISBN 978-84-17999-43-8
Any edició 2021


També et poden interessar…

© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com