SQL/DB Error -- [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]Query: SELECT a.id_mini FROM imatges_mini a, imatges b, productes c WHERE a.id_imatge = b.id_imatge AND b.id_imatge = c.id_imatge AND c.id_producte =
Ànimes de vidre - Camins Serret


Recomanats socis Club

Llibres
Idiomes
AutorsNovel·la

Ànimes de vidre

És una historia de quatre personatges, que a través de les seves vides, van desvetllant els secrets de les seves experiències vitals, algunes d'elles molt dures i complicades al començament. Es van trobant els uns als altres i donant-se les mans per ajudar-se a crear un món millor. La darrera frase del llibre: Som ànimes de vidre, transparents, fortes i alhora tant fràgils que ens podem trencar en mil trossos. Cal que ens mirem als ulls, els uns als altres, i siguem capaçps de llegar les nostres ànimes, cal que siguem honestos i mai en trenquem cap, sobre tot hem de progegir i estimar la nostra propia ànima.
 
Elena Solé Beltran
Elena Solé i Beltran, va nèixer a Arnes, l'any 1965. mestra de formació, professionalment es dedica a tirar endavant el seu projecte anomenat ARTGROBOTIGA.
Ànimes de vidre és la seva segona novel.la, l'any 2012 va publicar el seu primer llibre Elisa Voltes.

12 €Consulta existències.Informació addicional
Autor Autors del Matarranya literari
Autor Elena Solé Beltran
Editorial Autor/Editor
ISBN 978-84-608-5631-3
Any edició 2016


També et poden interessar…

© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@serretllibres.com