Novel·la

Tota pedra fa paret

Les parets dels nostres bancals són plenes de pedres grans, menudes, arrodonides, punxegudes, grosses, planes, algunes insignificants, totes essencials. Totes calen perquè la paret no caigui i si malgrat tot ho fa, cal refer-la tant sí com sí.

Tota pedra fa paret es recrea un univers de complicitats, secrets, tendresa i duresa a parts iguals. Una novel·la on la ficció i la realitat juguen amb el lector convidant-lo a descobrir tot un petit món rural desconegut o oblidat i sovint menystingut.


 (jordimarin)

jordi.JPG

Naixcut a Castelló per imperatiu legal i criat als carrers d'Ares del Maestrat, als seus barrancs, llomes i moles. La curiositat i el contacte amb la natura em van portar a estudiar ciències químiques a la Universitat Jaume I de Castelló i la vocació em va dur fins les aules.

Avui exerceixo de professor de física i química a l'INS Pius Font i Quer de Manresa i faig de consultor a la UOC de l'assignatura de química del curs de preparació de les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Escriure és una cosa que no vaig provar de fer fins fa poc i, sincerament, no em va desagradar. Com deia un bon amic, més que lletraferit em podria considerar lletramutil·lat però amb l'atreviment que dóna la ignorància. Això sí, de ganes i bona voluntat ni n'hi falten.

15 €Consulta existències.Informació addicional
Autor Ebre, Matarranya, Maestrat
Autor Jordi Marín i Monfort
Editorial BUBOK
ISBN 978-84-616-4129-1
Any edició 2014


També et poden interessar…

© Camins Serret
Avd. hispanidad, 21
44580 Valderrobres
info@caminserret.com